AcasăFilipineFiica președintelui Filipinelor candidează pentru funcția de vicepreședinte / Aceasta şi-a retras...

Fiica președintelui Filipinelor candidează pentru funcția de vicepreședinte / Aceasta şi-a retras candidatura pentru primăria oraşului Davao

-

Sara Duterte-Carpio, fiica preşedintelui Filipinelor, Rodrigo Duterte, şi-a depus sâmbătă candidatura la vicepreşedinţia ţării pentru alegerile din mai 2022, a informat Comisia Electorală, transmite AFP.

Fiica cea mare a preşedintelui Duterte şi-a retras marți candidatura pentru primăria oraşului Davao, funcţie pe care o deţine din 2016, aminteşte EFE.

Potrivit tuturor sondajelor de opinie, Sara Duterte, în vârstă de 43 de ani, era favorită să-i succeadă tatălui ei ca şef al statului, în condiţiile în care mandatul lui Rodrigo Duterte se încheie anul viitor. Însă, după luni întregi de speculaţii, actuala primăriţă de Davao, oraş în care şi Rodrigo Duterte a deţinut funcţia de primar, a decis să opteze pentru postul de vicepreşedinte.

mai mult la /www.g4media.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Alertă de securitate într-un oraș din Filipine. Zeci de oameni, ţinuţi...

Este alertă de securitate într-un oraș din Filipine, la aproximativ 100 de kilometri de capitala Manila. Cel puțin un om a fost rănit și...