Peste 200 de persoane au fost spitalizate după ce au suferit toxiinfecţie alimentară la ziua de naştere a fostei primei doamne din Filipine, Imelda Marcos, care sărbătorea împlinirea vârstei de de 90 de ani marţi, au informat autorităţile, conform CNN.

Bryant Wong, şeful interimar al Consiliului pentru Gestionarea şi Reducerea Riscului privind Dezastrele Naţionale din Filipine, a declarat că organizaţia sa colaborează cu Administraţia Medicamentelor şi Alimentelor (FDA) pentru a testa alimentele de la evenimentul care a avut loc la Ynares Sports Center în Pasig City.

„Cei de la FDA vor veni aici pentru a lua mostre din micul dejun”, a declarat el.

Printre simptomele invitaţilor se numără „vărsături, ameţeli şi stări de greaţă”. Unii invitaţi au afirmat că au observat că alte persoane au simţit o stare de greaţă după ce au băut din sticlele cu apă distribuite la celebrare. În jur de 2.500 de susţinători ai lui Marcos au participat la eveniment.

Marcos şi-a sărbătorit marţi aniversarea de 90 de ani. Un eveniment separat a avut loc şi în capitala Manila. Imelda a participat la celebrarea din capitală alături de fiul său, fostul senator Bongbong Marcos.

mai mult la :  www.news.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.