AcasăFashionRăzvan Diraţian, Avon Filipine: Cred că vom reveni la birou doar pentru...

Răzvan Diraţian, Avon Filipine: Cred că vom reveni la birou doar pentru socializare sau întâlniri cu participare extinsă. Activităţile de rutină le vom face de la distanţă

-

Executivul român Răzvan Diraţian, general manager Avon Filipine, spune că „work from home“ devine deja un standard şi a observat că foarte multă lume şi-a îmbunătăţit abilităţile de comunicare la distanţă, astfel că întâlnirile sunt mai eficiente, discuţiile la obiect şi deciziile de multe ori mult mai clare.

„Cred că vom reveni la birouri doar pentru socializare sau întâlniri unde e nevoie de o participare extinsă, dar activităţile de rutină le vom face de la distanţă.“ El estimează că vom lucra de acasă 50% din timp, iar restul de 50% vom fi la birou.

Răzvan Diraţian s-a mutat în 2017 în Filipine, una dintre cele mai importante pieţe pentru producătorul şi distribuitorul de cosmetice Avon.

/www.zf.ro/companii/razvan-diratian-avon-filipine-cred-ca-vom-reveni-la-birou-doar-20241941

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Android L Will Keep Your Secrets Safer

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...

Bucatarie filipineza